Презентација за студенти. Биохемија

Биоинформатика: анализа на кластери

Презентацијата не е наменета за гледање на мобилен телефон и е само за читање (Read Only) !

Автор: Проф. Блаже Димески

Презентација за студенти.

Број на слајдови: 135

Големина: 7,8 МB

Формат: PPT

 

Симни ја презентацијата:

sto e hemijaБиоинформатика: анализа на кластери

Ако ти се допаѓа, твитни, лајкни, сподели

МОЖЕБИ ТЕ ИНТЕРЕСИРА И:


NMR Спектроскопско одредување на структурата на протеините

NMR Спектроскопско одредување на структурата на протеините
Презентација за студенти. Биохемија

Медицинска дијагностика заснована на физико-хемиски методи

Медицинска дијагностика заснована на физико-хемиски методи
Презентација за студенти. Биохемија

Биосензори

Биосензори
Презентација за студенти. Биохемија

Регулатори на pH во живи организми

Регулатори на pH во живи организми
Презентација за студенти. Биохемија

Радиоизотопи и нуклеарна медицина

Радиоизотопи и нуклеарна медицина
Презентација за студенти. Биохемија

Изотопи во медицината

Изотопи во медицината
Презентација за студенти. Биохемија

Рендгенска кристалографија на протеини

Рендгенска кристалографија на протеини
Презентација за студенти. Биохемија

Анализа на структура и функција на протеини-2

Анализа на структура и функција на протеини-2
Презентација за студенти. Биохемија

Анализа на структура и функција на протеини

Анализа на структура и функција на протеини
Презентација за студенти. Биохемија

Геномика и протеомика

Геномика и протеомика
Презентација за студенти. Биохемија

Протеомика

Протеомика
Презентација за студенти. Биохемија


Ова е дел од презентациите. Сите презентации ги има во менито на страната.
Кликни врз текстов и избери ги презентациите кои те интересираат!

донирај

Генерален спонзор

генерален спонзор

Пријатели на науката

спонзор
спонзор
спонзор

Хемија за сите

Велигденска хемија

Од хемиски аспект да ја разгледаме традицијата на боење на велигденски јајца


Карминска киселина

Некои работи е подобро да не се знаат. Прехранбена боја од бубачки


Роберт Бунзен не е заслужен само за пламеникот...

Овој генијален научник е многу, многу повеќе од иноватор на таа практична алатка


Сите бои на крвта

Црвената не е единствената боја на крвта


>>Види повеќе слични содржини!

Презентации и поимници

Презентации за основно образование

e hemija

Презентации за средно образование

hemija .ppt

Контактни информации:

e-hemija logo

Здружение за унапредување и развој на образованието и науката
„Е-ХЕМИЈА“ – Прилеп

Испрати порака:
e-hemija контакт

Е-Хемија на Facebook:
e-hemija facebook

Е-Хемија на Twitter:
e-hemija facebook

Пријатели на науката:

Здружение за унапредување и развој на образованието и науката „Е-ХЕМИЈА“ – Прилеп
Copyright © 2024 ehemija.mk

WebDesign www.nainternet.mk

e-hemija